Bevers
4-6/7 jaar

Welpen
6/7-10 jaar

Waterscouts
10-13 jaar

Wilde Vaart
Woeste Vaart

13-18 jaar

Loodsen
18-23 jaar

HB Plus
18+ jaar

Bevers
4-6/7 jaar

Wilde Vaart
Woeste Vaart

13-18 jaar

Welpen
6/7-10 jaar

Loodsen
18-23 jaar

Waterscouts
10-13 jaar

HB Plus
18+ jaar

Scouting thuis beleven

Doe mee en maak kans op een prijs!

Beste leden,

We kunnen helaas niet live bij elkaar zijn tijdens de opkomsten. We willen echter toch een activiteit bieden, om jouw creativiteit te testen, ook in deze tijden. Ga lekker thuis aan de slag met bakken en/of minipionieren. Laat je creatie zien op onze Facebookpagina en je maakt kans op een cadeaubon van 10 euro van Bol.com. We verloten voor elke wedstrijd in elke speltak een cadeaubon. Dat is wel zo eerlijk, omdat we verschillende leeftijden hebben. Dan kun je met de bon iets leuks online bestellen.

Veel succes en hou je haaks allemaal,

Staf en bestuur Hubertus-Brandaan

Heel HB bakt

Bak in de periode tot 2 april je mooiste coronataart. Post jouw creatie op de Facebookpagina van Scouting Hubertus-Brandaan of stuur je foto naar info@hubertus-brandaan.nl. Zet je naam en speltak erbij. We maken 4 april de winnaars bekend.

Heel HB pioniert

Maak van satéstokjes en elastiekjes een creatief bouwwerk. Het mag ook met plantenstokjes en touw natuurlijk of met bezemstelen/latten en touw. Post jouw creatie op de Facebookpagina van Scouting Hubertus-Brandaan of stuur je foto naar info@hubertus-brandaan.nl. Zet je naam en speltak erbij. We maken 4 april de winnaars bekend.

De Bevers mogen ook een (verf)tekening maken met een mooi bouwwerk (een huis, een toren, een kasteel etc.)