Het jaarlijkse lentefeest van Scouting Hubertus-Brandaan is dit jaar op zaterdag 20 april van 14.00-18.00 uur. Met als thema Feestelijk Tirol gaan we er een waar feest van maken voor jong en oud.

Het hele terrein rondom de Vliethof verandert in een waar Tiroler skidorp.

De kinderen kunnen (gratis) activiteiten doen. Denk aan ijspegels vangen, een klimwand, een snowboard simulator en voor de kleintjes onder meer een koegaaf luchtkussen, schminken en sneeuwbollen maken. Versnaperingen zijn tegen een gering tarief te verkrijgen en ook die zijn uiteraard helemaal in thema. De vakantiestemming spettert van alle activiteiten af, een echt winters avontuur met hopelijk lenteachtige temperaturen. De bar is open en ook het Rad van Tirol gaat weer draaien met mooie prijzen! Ook is de uitslag van de Superloterij.

Alle activiteiten vinden plaats in en om het Tiroler ‘de Vliethof’ aan het Oosteinde 144 in Voorburg.

Onze leden verzoeken we zich in stijl te kleden. Dus trek je lederhose aan, haal je dirndl jurk uit de kast of trek je skimuts over je hoofd en kom gezellig meedoen. Natuurlijk mogen de gasten dat ook, maar het is zeker niet verplicht.

We heten u / je van harte welkom!