De Prachtfactor is dé talentenshow voor jong talent (6-18 jaar) tijdens de Vlietdagen. Scoutinggroep Hubertus-Brandaan laat de Vlietdagen rocken en organiseert deze show. Je mag live of playback zingen. Voor de show komt Podiumschip De Zeester speciaal naar Leidschendam, waar het op zaterdag 14 september aan de kade ligt bij de sluiskant (kade bij Petrus- en Pauluskerk). De Prachtfactor start om 15.00 uur.

Inschrijven voor de Prachtfactor kan tot en met 12 juli 2013. Je ontvangt daarna een uitnodiging voor de auditie op zaterdag 7 september. De week erna sta je tijdens de Vlietdagen te schitteren op het podiumschip. Neem bij de auditie een CD of USB mee met je favoriete nummer. Een leuke outfit vergroot natuurlijk de kans op mooie prijzen. Je kunt ook met een groepje vrienden of vriendinnen inschrijven. Leuk! Inschrijven kan van ca. 6 tot en met 18 jaar. Stuur een mail naar info@hubertus-brandaan.nl. Vergeet niet je naam, adres, telefoonnummer en e-mail te vermelden en uiteraard de artiest en het nummer dat je gaat opvoeren. Inschrijven kan ook via www.vlietdagen.nl (kijk onder programma).