Op zaterdag 7 september staan alle speltakken klaar om aan een nieuw spetterend scoutingjaar te beginnen. De komende weken staan er meteen een aantal leuke activiteiten op de rol. Zo zijn alle speltakken te vinden op de Vlietdagen op zaterdag 14 september. Tijdens dit grote evenement in de gemeente Leidschendam-Voorburg is scouting Hubertus-Brandaan te vinden aan de Sluiskant voor de Petrus en Pauluskerk bij de sluisjes in Leidschendam.

De Waterscouts gaan in de eerste weken meteen nog even genieten van het water door een kano opkomst te houden. De Wilde Vaart is ook te vinden op het water maar dan op de Kagerplassen. Daar zeilen zij nog een paar weken voordat eind oktober de boten terug gaan naar Voorburg.

De laatste week van september is er het overvliegen. De oudste kinderen van elke speltak ‘vliegen dan over’ naar de volgende speltak. Daarvoor is al een uitdagend programma bedacht in het Haagse Clingendael.

Kortom de komende weken staat er al veel op stapel bij Scouting Hubertus-Brandaan. Kom gerust eens langs om kennis te maken met de scouts, leiding en de vereniging. Elke zaterdag organiseert Scouting Hubertus-Brandaan opkomsten op het clubhuis de Vliethof aan het Oosteinde 144. Kijk voor tijden en contactgegevens elders op de website.