Scoutinggroep Hubertus-Brandaan wil graag dat kinderen ook in het weekend leuke, en soms ook leerzame dingen kunnen doen. Lekker samen erop uit of uitdagende dingen doen. Op zaterdag 7 december zijn kinderen uit Leidschendam-Voorburg welkom om mee te puzzelen of mee te bakken. Leuk voor de feestdagen!

De Welpentak van Scouting Hubertus-Brandaan organiseert voor kinderen van 6 tot 9 jaar de ‘Slimste Welp’. Allerlei uitdagingen staan je tijdens deze opkomst te wachten. Hoe los jij een raadsel op? Wat weet je eigenlijk van de feestmaand en hoe is jouw doorzettingsvermogen? Wil je weten welke uitdagingen het zijn, kom gerust kijken op 7 december. Dat kan ’s ochtends van 10.30 uur tot 12.30 uur of ’s middags van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Diezelfde zaterdag worden de Waterscouts (9-12 jaar) echte thuisbakkers. Ze treden in de voetsporen van Martine Bijl en spelen ‘Heel Holland bakt’ in Voorburg, Zo leer je leuke en lekkere dingen te bereiden. Jij maakt iedereen blij tijdens de feestdagen! Bak mee op zaterdag 7 december, ’s middags van 13.30 uur tot 15.30 uur.