Een geweldig feest vindt op zaterdag 10 mei plaats aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Scouting Hubertus-Brandaan bestaat 80 jaar en houdt haar jaarlijkse Lentefeest dit keer in het thema ‘verjaardag’. Leden, buurtgenoten, kinderen en hun ouders, vrienden en relaties zijn van harte welkom! Er is van alles te doen, geheel in de stijl van een verjaardagspartijtje, maar dan groots. Een waar feest voor jong en oud, en de entree is gratis!

Een wervelend luchtkussen, kanoën, schminken of cup cakes versieren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is te doen bij Scouting Hubertus-Brandaan. Een echt dagje uit voor het hele gezin. Ook het Verjaardagsrad gaat weer draaien, met leuke prijzen. Die zijn mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsors en donateurs. We bedanken in het bijzonder het Sint Martinusfonds, Grand’Italia, Van Leeuwen Catering, De Jong Diepvries, Spa, Nomax Project & Parnters, Guldenmundt Timmer- en Onderhoudswerkzaamheden, Drogisterij De Vergulde Gaper, Studio S-jeu, Schilder- en Onderhoudsbedrijf Van Geest en Beguin Media Totaal. Verder draait het hele evenement op tientallen vrijwilligers die er graag een grote happening van maken.

Ook de versnaperingen zijn geheel in stijl, zoals een zak patat, een snoepkraam of een broodje knakworst. En wat is een verjaardag zonder suikerspin en pannenkoeken? Krijg je al trek om er de 10de bij te zijn? Hubertus-Brandaan verwelkomt je graag, zo kunnen bezoekers ook kennismaken met de leuke indoor en outdoor activiteiten die Scouting biedt.