Scouting Hubertus-Brandaan roept alle oud-leden en oud-staf of –bestuursleden op voor de reünie van zaterdag 27 september. Kijk snel op onze website en ga naar www.hubertus-brandaan.nl/reunie.html om je op te geven. Het begint rond 15.30 uur, maar aanmelders ontvangen persoonlijk meer informatie.

Scouting Hubertus-Brandaan bestaat dit jaar 80 jaar en bloeit als nooit tevoren. Neem gelijk ook een kijkje in ons prachtige pand aan de Vliet, dat we in goede samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg hebben ontwikkeld. We zijn daar alweer zeven jaar met veel plezier gevestigd.

Reünie, geef je op!

We verwelkomen op de reünie ook graag zoveel mogelijk oud-leden. Heb je of heeft u vroeger bij de Hubertus, de Brandaan of de Hubertus-Brandaan (fusiegroep vanaf 1988) gezeten, laat het weten via bovengenoemde feestelijke internetpagina. Mailen naar info@hubertus-brandaan.nl mag natuurlijk ook. En ken je iemand in je omgeving die bij Hubertus-Brandaan heeft gezeten, geef het dan ook even door. Alvast dank!