Voor de vierde keer wordt op 20 december door de Bevergroep van Scouting Hubertus-Brandaan een prijs uitgereikt voor het mooist versierde huis in de Zeeheldenbuurt in Leidschendam-Voorburg.

De kinderen weten heel goed wat ze mooi vinden: ‘met veel lichtjes en kerststerren en het moet ook nog vrolijk zijn’. De prijs werd vorig jaar voor de tweede keer gewonnen in de Tedingerstraat. ‘We hebben goed gekeken of er ook andere huizen waren die zo uitbundig versierd waren, maar de kinderen vonden deze weer de mooiste’, zegt leidster Maaike Blom. ‘Het was ook super versierd met bewegende Disneyfiguren en bomvol met kerstballen. Er was echt werk gemaakt van de kerstsfeer.’

De winnaars vonden het erg leuk dat ze nu twee keer gewonnen hadden, maar weten niet of ze dat nog een keer voor elkaar krijgen. ‘De buren wilden geloof ik ook wel eens winnen’, aldus Maaike. De Bevers houden erg van de gezelligheid van de kerstdagen en vinden het geweldig als je overal lichtjes en glitters ziet. ‘Ons clubhuis wordt ook altijd prachtig versierd’, zegt Maaike, ‘daar wordt veel tijd aan besteed en het ziet er fantastisch uit, ik zou zeggen, kom maar eens kijken.’