Cruise mee over de Caribbean! Dat is het thema van het bruisende lentefeest dat op zaterdag 25 april plaatsvindt aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Scouting Hubertus-Brandaan houdt haar jaarlijkse Lentefeest, waarbij leden, kinderen uit de buurt, buren, vrienden en relaties van harte welkom zijn! Er is van alles te doen, geheel in maritieme stijl, met een Caribbean tintje. Een waar feest voor jong en oud, en de entree is gratis!

Een surfsimulator, een golvend luchtkussen, Caribbean canoe, schminken, schelpen versieren en zeilhijsen. Actief, creatief of lekker alles bekijken. Het kan allemaal bij Scouting Hubertus-Brandaan. Een echt dagje uit voor het hele gezin. Ook de Superloterij en het Rad van Fortuin voor kinderen gaat weer draaien, met leuke prijzen. Die zijn mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsors. Verder draait het hele evenement op tientallen vrijwilligers die er graag een grote happening van maken.

Dienstenveiling

Dit jaar is de Dienstenveiling geheel nieuw! Heitje voor een karweitje in een modern jasje. Vrijwilligers, ouders en betrokkenen bij de vereniging bieden diensten aan, waarop u kunt bieden. Dat gaat van een marsepeinen taart op maat tot een highwine met rondvaart op de Kaag of een aantal uren ICT-hulp. Kijk eens op www.hubertus-brandaan.nl/lentefeest en bied of doe mee!

Caribbean versnapering

De versnaperingen zijn geheel in stijl, zoals fruitsmoothies, overheerlijke saté, broodjes vis en verrassende fruitsticks. Krijg je al trek om er de 25ste bij te zijn? Hubertus-Brandaan verwelkomt je graag vanaf 14.00 uur, zo kunnen bezoekers ook kennismaken met de leuke indoor en outdoor activiteiten die Scouting biedt.