De ambassadeursborrel die Scouting Hubertus-Brandaan organiseerde voor ouders en relaties van de vereniging was een groot succes! Hubertus-Brandaan is met een fondsenwervingsactie gestart omdat de Scouts een nieuwe sleper nodig hebben. Afgelopen zomer is de oude sleepboot, Luctor III, helaas kapot gegaan. Daarom wordt iedereen nu gemobiliseerd om financieel mee te helpen voor de aanschaf van een nieuwe sleepboot. Er is toch snel 10 tot 15.000 euro nodig.

image

Een goede sleepboot is van essentieel belang voor de Wilde Vaart. Gedurende het vaarseizoen worden de boten gesleept van en naar de Kaag en wordt de boot ingezet voor begeleiding van de jeugd op het water.

Tijdens de ambassadeursborrel werd een presentatie gegeven om het belang nog eens te benadrukken. Ook vertelde voorzitter Evelien Beguin en Wilde Vaart-leider Wiebo Hobma meer over de vereniging en de activiteiten. Na een mooie presentatie werd er al flink wat geld opgehaald. Met mooie donaties van Perlotex Lohman BV, Nolten Schoenen, Nomax Project & Partners en de familie Van den Berg in het bijzonder. Ook zijn al toezeggingen binnen van onder andere het Van Ravesteynfonds en Lions Veur.

Wilt u Scouting Hubertus-Brandaan helpen in de financiële zoektocht naar een nieuwe sleper of heeft u andere leuke ideeën? Neem dan contact op met voorzitter Evelien Beguin via voorzitter@hubertus-brandaan.nl.