Op zaterdag 16 april organiseert Scouting Hubertus-Brandaan een groots Lentefeest. Dit jaar in het thema Checkpoint Challenges. Bij Checkpoint, het populaire tv-programma van Z@PP, doet men proefjes en testen die je beter niet thuis kunt doen. Hubertus-Brandaan sluit met het thema aan bij de activiteiten rond de opening van het watersportseizoen en de start van de Museumweek, die in onze gemeente rond het thema Huygens plaatsvinden. Een uitvinder en tester bij uitstek!

In een industriële omgeving met nagemaakt lab verwelkomt Hubertus-Brandaan leden, hun familie, buurtkinderen en alle andere geïnteresseerden om de Checkpoint Challenges aan te gaan! Wat denk je bijvoorbeeld van lasergamen, een eigen raket afvuren, in aquabubbles lopen of een kano challenge! Dit is maar een kleine greep uit de leuke activiteiten die allemaal gratis te beleven zijn.

Voor de volwassenen hebben we bar ‘de Tester’ en natuurlijk kunnen zij een gokje wagen bij het Challenge Rad, dat op volle toeren draait. Voor dit rad zijn op de dag zelf loten te koop. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen! Ook wordt deze dag de uitslag van de Superloterij bekendgemaakt.

Scouting Hubertus-Brandaan is te vinden aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Het terrein is aan de Vliet gelegen. Het Lentefeest start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.hubertus-brandaan.nl.