Tijdens de Vlietdagen 2016 maken we er op zondagmiddag één  groot kinderfeest van in zowel Voorburg als Leidschendam!

Zondag 18 september a.s. krijgt Leidschendam-Voorburg nl. bezoek van vele kinderhelden van toen en nu. Een bonte stoet met meer dan 20 levensgrote looppoppen zoals Bob de Bouwer, Sam de Brandweerman, Bert en Ernie, Garfield, Popeye en vele anderen vertrekt via de Oude Kerk in de Herenstraat richting de Oude Haven in het Huygenskwartier. In de Oude Haven is naast gezellige kindermuziek ook de mogelijkheid tot meet & greets met deze kinderhelden. Rond 13.45 uur gaat het gezelschap per boot richting Leidschendam en begint de eerste Kid’s Heroes Fun Cruise, een vrolijke botenparade voor kinderen en volwassenen.

De Kid’s Heroes Fun Cruise arriveert tussen 14.30 en 14.45 uur bij de sluizen van Leidschendam. De kinderhelden worden binnengehaald op het podium bij de kerk door de DJ’s van de Kidz Hits Disco Show. Kinderen die verkleed komen als (super)held maken kans op leuke prijzen.

Ook wordt er een kleurplaat van de Kid’s Heroes Fun Cruise verspreid, die kunnen worden ingeleverd naast de podia en ook hier kunnen leuke prijzen mee gewonnen worden. De presentatie van de Kid’s Heroes Fun Cruise is in handen van de bekende Voorburger Eric Bouwman.

Hubertus-Brandaanleden kunnen natuurlijk meevaren in onze eigen vletten en op het IJveer. Via de stafleden ontvang je nadere informatie en ook de kleurplaat. Verzamelen is in elk geval op zondag 18 september om 12.00 uur op de Vliethof.