Natuurlijk is Scouting Hubertus-Brandaan ook op zaterdag 17 september actief met allerlei activiteiten rondom het thema Pokémon op het Damplein en aan de Sluiskant (11.00-16.30 uur) in Leidschendam. Tijdens de Vlietdagen dus volop activiteit voor de leden van Hubertus-Brandaan en andere kinderen uit de gemeente Leidschendam-Voorburg en omstreken.

Het algemene thema is ‘Samenwerken door verbinden’. En dat staat ook bij Pokémon centraal. Hij ontmoet aan het begin van zijn reis vrienden, die hij tijdens zijn avontuur steeds weer aan zijn zijde heeft. Neem bijvoorbeeld Diantha, Shauna of Trevor. Ga deze Vlietdagen ook op avontuur en verzamel alle Pokémons op jouw Pokeball!

Er zijn uitdagende activiteiten te doen, zoals een stormbaan, spijkerbroekhangen en (elektrisch) stokvangen. Via je eigen staf ontvang je nadere informatie.