Zaterdag trapten de Bevers van scouting Hubertus-Brandaan het nieuwe scoutingjaar af met een bubbelende opkomst. Met zelfgemaakte mega-bellenblaas maakten ze zo groot mogelijke zeepbellen.

Het was even oefenen met de bellenstokjes, maar al snel werden de Bevers er echt handig in. Joris en Jayden maakten de allergrootste bellen en Sara liet zien hoe je ook met je handen bellen kunt blazen. Met een grote ring maakten stafleden Eva, Maaike en Olaf zelfs mega-bellen om de Bevers heen.

Overvliegen

Omdat op 2 september de oudste kinderen naar de volgende groep overvliegen, mochten zij daarna een spel kiezen. Dat werd zombie-tikkertje. Heel grappig, want hoewel de zombies niet hard kunnen lopen lukt het ze toch om iedereen in zombies te veranderen. ‘Maar straks doen we verstoppertje toch?’ vraagt Isabelle, ‘ik vind zombies een beetje eng.’

Kom je kijken?

Wil je eens meedoen met de Bevers? We hebben binnenkort weer plek voor nieuwe leden. Kijk op onze website naar de leuke dingen we allemaal doen en kom eens langs! We zijn er elke zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur. Tijdens de Vlietdagen op 16 september vind je onze scouting op het Damplein en bij de sluis in Leidschendam. Daar kun je gratis meedoen met alle spelletjes, je laten schminken of in een kano varen. Tot ziens bij scouting Hubertus-Brandaan!