Van kano tot ruimteschip bij Scouting Hubertus-Brandaan

Deze Vlietdagen zoef je door het zonnestelsel! Scouting Hubertus-Brandaan organiseert tijdens de Vlietdagen een uitdagend spellenparcours in het thema Ruimtevaart. Alle kinderen uit Leidschendam-Voorburg en omstreken zijn op zaterdag 16 september vanaf 11.00 uur de hele dag welkom op het Damplein, aan de Sluiskant en op de Vliet.  

Samen met de astronauten van Scouting Hubertus-Brandaan ga je langs alle planeten van ons zonnestelsel. Bij iedere planeet kun je een leuk spel doen, een mooie knutsel maken of je galactisch goed laten schminken. Haal een gratis spellenkaart op bij de infostand voor een hele middag ruimte-plezier!

Bij inlevering krijg je sowieso een leuke verrassing en je maakt kans op een mooie prijs.

Spaceracen en kanovaren

Je kunt onder meer kanoën, racen met ruimtewagens, over een stormbaan rennen of schieten op aliëns. Kortom, genoeg avontuur en meedoen is gratis! Voor de ouders zijn voldoende terrassen en versnaperingen in de directe omgeving. Ontspan en neem een drankje, terwijl de kinderen zich vermaken bij Huubje de Beer. Graag tot ziens bij de Vlietdagen!