Onze leden hebben wekelijks te maken met het enthousiaste stafteam dat elke zaterdag klaar staat om de kinderen een geweldige tijd te geven. Minder in beeld komen de vele vrijwilligers die achter de schermen aanzienlijke inspanningen leveren. Het is hoog tijd om het materiaalteam eens voor het voetlicht te brengen.

Gerard, Bernard, Melvin en Peter zijn deze periode druk bezig om een nieuwe riemenkist te maken. Niet zomaar een houten bakje waar wat spulletjes in kunnen, maar een enorm gevaarte van meer dan 5 meter lang, bijna 1,5 meter hoog en ruim 1 meter breed. De constructie hiervan is extra uitdagend, omdat het in 2 delen vervoerd moet worden naar de Kaag, alwaar het over water naar het eiland gebracht wordt waar de Wilde Vaart in de zomermaanden regelmatig vertoeven. De riemenkist wordt de weer- en windbestendige opslagplaats voor divers materiaal, denk hierbij aan roeiriemen, tenten, keukenmateriaal etcetera.