Heel toepasselijk tijdens de opening van het Watersportseizoen vond ook de officiële overhandiging plaats van de buitenboordmotor aan Scouting Hubertus-Brandaan. Joris Tijsen, teamleider van de middag-Waterscouts, nam de motor in ontvangst van Anco Scholte-ter Horst, penningmeester van de LBC Businessclub. Het starten van de motor was ook het startschot voor de vaartocht van de begeleidingsboot.

Dit gebeurde op zaterdag 21 april onder toeziend oog van de Waterscouts van Hubertus-Brandaan. De Waterscouts-tak van Scouting Hubertus-Brandaan groeit. Om de kinderen in de kano’s op het water veilig te begeleiden, is een boot met buitenboordmotor nodig. Het bootje is er al, maar een buitenboordmotor ontbrak. De LBC Businessclub schoot de Scouts te hulp met een prachtige motor.
De Waterscouts, speltak met kinderen tussen 10 en 14 jaar, hadden alle kano’s prachtig versierd, om mee te varen in de bonte stoet die richting de Oude Haven in Voorburg voer.

Het is belangrijk om met een bootje standby te zijn, om de veiligheid van de kinderen te borgen. Tijsen: ‘We zijn de leden van de LBC Businessclub dankbaar dat zij op deze manier bijdragen aan de veiligheid en het plezier van de jeugd in Leidschendam-Voorburg.’

Ook een keer meedoen met Scouting Hubertus-Brandaan? Neem contact op via 06 54 32 14 82, kijk op www.hubertus-brandaan.nl of kom op een zaterdag langs.

Interesse in de LBC Businessclub? Kijk op www.lbcbusinessclub voor meer informatie. Ondernemers zijn van harte welkom op een van de bijeenkomsten.