Op zaterdag 26 mei organiseert Scouting Hubertus-Brandaan een groots Lentefeest. Dit jaar gaan we samen met de kinderen, ouders, buurtgenoten en relaties de lente echt vieren. In het thema Lentekriebels wordt iedereen uitgedaagd met spannende games, kindertheater, kanovaren, een tokkelbaan en nog veel meer.

 Natuurlijk gaat ook het Rad van Fortuin weer draaien, met leuke prijzen. Er komt een goochelaar, deep-deep kindertheater is van de partij, er is een schminkstudio en ook kun je midgetgolfen of het water op in aquabubbels. En het leuke is, alle activiteiten zijn gratis te beleven. Wel is er een ballonnenwedstrijd, waarbij we een kleine bijdrage voor een heliumballon vragen, met een prachtige prijs. De opbrengst gaat naar activiteiten voor de jeugd in Leidschendam-Voorburg.

Het Lentefeest is mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen, die initiatieven financiert voor en door bewoners uit Leidschendam-Voorburg. Verder steunen een flink aantal bedrijven dit buurt- en scoutingfestijn. Dat zijn Aannemingsbedrijf Granneman, Beguin Media Totaal, Bernard Guldenmundt Timmerwerken, 3B Maaltijdservice, C. de Rooij, Chaudfontaine, FrieslandCampina, ITS IT Services, Meere Reclamestudio, Nomax Project & Partners, Perlotex Lohman, S-jeu Vorm & Functie, Sligro, Van Geest schilder- en onderhoudsbedrijf en Van Leeuwen Catering.

Volwassenen kunnen het gezellig maken in de Lentebar en natuurlijk kunnen zij een gokje wagen bij het Rad. Voor dit rad zijn op de dag zelf loten te koop. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen! Ook wordt deze dag de uitslag van de Superloterij bekendgemaakt.

Scouting Hubertus-Brandaan is te vinden aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Het terrein is aan de Vliet gelegen. Het Lentefeest start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur.