“Scouting Hubertus Brandaan heeft woensdag 20 juni een geweldige ochtend verzorgd voor groep 3. Ons leesthema van Lijn 3 ging de afgelopen weken over het bouwen van hutten en water. Hubertus-Brandaan kon hier wel wat mee! Zij hebben een korte huttentocht voor ons in elkaar gezet met als thema ‘Terug naar de natuur’.”

 Dat zegt Chris de Vries, leerkracht van basisschool De Vijverhof uit Voorburg. Het was een  huttentocht, waarbij de kinderen allerlei posten aandeden, natuurlijk ook via het water. Zo peddelden de leerlingen van groep 3 zichzelf in een bootje over het water heen. ‘We hebben broodjes gebakken boven een echt kampvuur, die we vervolgens zelf lekker mochten smeren en opeten. Ook hebben de kinderen nog grashoofden gemaakt en versierd. Hopelijk krijgen ze veel grashaartjes! De leerlingen waren erg enthousiast na deze geslaagde ochtend!’.