We kijken terug op succesvolle zomerkampen. Op zaterdag 1 september 2018 start het nieuwe seizoen met de diverse opkomsten. Een programma krijgen onze leden via de eigen staf toegestuurd.

Tijdens het zomerkamp verbleven de Welpen ochtend in Doornenburg, de Welpen middag in Driebergen, de Waterscouts in Mijnsheerenland en de Wilde Vaart op de Stierop bij het Alkmaardermeer. De Bevers hielden eerder een afsluitend weekend in Delft.

Ook de Vlietdagen komen er weer aan op zaterdag 15 en zondag 16 september. Zet alvast in de agenda!

De leden van Hubertus-Brandaan beleefden verschillende themaverhalen tijdens de zomerkampen. Van schatzoeken bij de Welpen tot een internationaal Monopoly dat de Wilde Vaart speelde. Op de zomerkampen en ook tijdens de Vlietdagen maken we vaak gebruik van themakleding. Onze leverancier www.feestwinkelxl.nl helpt ons daarbij vaak uit de brand.

Zaterdag 25 augustus gaat de staf het hele gebouw weer klaarmaken voor het seizoen en de week erop verwelkomen we jullie allen graag weer op de Vliethof!