Scouting Hubertus-Brandaan was tijdens de Vlietdagen 2018 actief met een groot spellenparcours: Vliet Sports & Kitchen. Op zaterdag 15 september kwamen zo’n 700 kinderen naar het Damplein en de Sluiskant. Bij ieder onderdeel was een uitdagend spel te doen, een mooie knutsel te maken of kon je je laten schminken. Dat betekende een hele middag plezier! Veel animo was er voor onder meer kanoën, slingerbal spelen (een soort wipe-out) en zo snel mogelijk scoren in de snelheidstunnel. Ook de HB Kitchen op het IJveer werd drukbezocht. Kortom, genoeg avontuur!

Kids Heroes Fun Cruise

Op zondag 16 september was de groep medeorganisator van de Kids Heroes Fun Cruise. Een aantal stafleden was al vanaf 07.30 uur op pad om sloepen op de Kaag te halen, anderen waren druk met de versiering van de boten. Hubertus-Brandaan deed de coördinatie op het water en de hele parade verliep als een geoliede machine. Het IJveer was drijvend podium tegenover de Oude Haven in Voorburg waar om 13.30 een groot kinderfeest losbarste met een Kids DJ en live kids muziek. Om 14.00 kwam de grote vloot voorbij varen en konden de kinderen zwaaien naar de meer dan 20 kinderhelden, zoals Buurman en Buurman, Shaun het Schaap, Snoopy en Tom & Jerry. Om 14.30 uur was een afsluitende interactieve Kids Heroes Fun Show in Leidschendam op het grote podium voor de kerk. Rond 15.00 uur arriveerde de vloot in het Sluisgebied van Leidschendam. De kinderhelden gingen aan wal richting het grote podium waar ze door de burgemeester en de kinderen uitgezwaaid werden.

Zie ook: https://voorburgsdagblad.nl/kids-heroes-funcruise-zorgt-voor-veel-plezier/

Bekijk het uitgebreide fotoalbum op: http://foto-algemeen.hubertus-brandaan.nl/#!album-126