Rommeldebom! De Sint en zijn Pieten kwamen afgelopen zaterdag langs bij Scouting Hubertus-Brandaan, op hun tocht over de Vliet. Scouting Hubertus-Brandaan biedt altijd een koffie- en lunchstop voor de goedheiligman en zijn helpers, als zij de havens van Leidschendam en Voorburg aandoen.

Honderden kinderen maakten hun opwachting in de oude centra om een glimp van de Sint op te vangen. Ook bij Hubertus-Brandaan vinden de Bevers (4-6/7 jaar) en de Welpen (6/7-10 jaar) het reuze spannend om al die pieten van dichtbij te zien. Soms krijg je ook nog wat pepernoten.

Ook op het water was Hubertus-Brandaan van de partij om assistentie te verlenen. Want natuurlijk is alles vanaf het water goed te zien. Zeker met die enorme drukte en de zeventig Pieten die zich van hun beste kant lieten zien.

 

Bekijk het uitgebreide fotoverslag op http://foto-algemeen.hubertus-brandaan.nl/#!album-131