Dit jaar bestaat Scouting Hubertus-Brandaan 85 jaar. Daarom organiseren we een jubileumkamp voor de jeugd in het thema Superhelden. De LBC Businessclub is een van onze superhelden die het jubileumkamp ondersteunt. We willen de activiteiten tijdens het jubileumkamp laagdrempelig houden, juist ook voor de minder draagkrachtigen in de maatschappij. Dat wordt door de steun van onder meer de LBC mogelijk.

Zo’n 45 vrijwilligers van Scouting Hubertus-Brandaan zorgen dat alles op rolletjes loopt. De voorbereidingen voor het Pinksterkamp zijn in volle gang. Hubertus-Brandaan biedt niet

alleen een leerzame vrijetijdsbesteding voor de jeugd van Leidschendam-Voorburg, maar zorgt ook dat kinderen en jongeren preventief op het rechte pad blijven, doordat zij een sociale context hebben en iets te doen in hun vrije tijd.

Tijdens het jubileumkamp gaan alle kinderen van 4 tot 18 jaar mee om samen spelen te doen, te leren in een team te werken en in beweging te zijn. Alles rondom het thema superhelden. Marco van Stappershoef, penningmeester Hubertus-Brandaan: ‘We zijn de leden van de LBC Businessclub dankbaar dat zij op deze manier bijdragen aan het plezier van de jeugd in Leidschendam-Voorburg. Overigens steunen ook het Van Ravesteynfonds, TOPdesk, Bakkerij Van Maanen, ‘t Proefhuys en Remia de activiteiten. En we hopen dat meer superhelden het goede voorbeeld volgen.’

Ook een keer meedoen met Scouting Hubertus-Brandaan? Neem contact op via 06 54 32 14 82, kijk op www.hubertus-brandaan.nl of kom op een zaterdag langs.

Interesse in de LBC Businessclub? Kijk op www.lbcbusinessclub.nl voor meer informatie. Ondernemers zijn van harte welkom op een van de bijeenkomsten.