Het jubileumkamp voor de 85e verjaardag van Scouting Hubertus-Brandaan in juni was een groot succes. Zo’n 45 vrijwilligers hebben zich ingezet om de 150 jeugdleden die meegingen, het weekend van hun leven te geven. Scouting Hubertus-Brandaan bedankt alle sponsoren voor hun bijdrage aan dit geweldige feest!

Tijdens een weekend vol actie hielpen de scouts en groepsmascotte Huubje Ironman en zijn team van superhelden om slechterik Thanos tegen te houden. Met een grote vossenjacht in Blijdorp werden alle superhelden bij elkaar gezocht. Daarna was het tijd om een echte heldentraining te ondergaan en ten slotte moest de ‘infinity stone’ vernietigd worden om de schurk te verslaan.

Trots op iedereen
Voorzitster Evelien Beguin kijkt tevreden terug op een geslaagd weekend. ‘Met een klein team zijn we een jaar bezig geweest met de voorbereidingen. Tijdens het weekend zette de hele ploeg van stafleden, bestuursleden en oud-(staf)leden er de schouders onder en dat heeft een fantastisch weekend opgeleverd. Alle kinderen hebben een geweldige tijd gehad. Als je ziet wat we samen voor elkaar hebben gekregen, kan ik alleen maar trots op iedereen zijn.’

Supersponsors
Natuurlijk is zo’n gaaf weekend niet goedkoop. De scouts van Hubertus-Brandaan willen dan ook graag al hun sponsoren bedanken voor hun financiële steun. Leidster Maaike Blom zat bijvoorbeeld in een van de touringcars naar de dierentuin: ‘Al die glimmende ogen van de kinderen toen ze de bussen zagen staan, met z’n allen erin en naar de dierentuin. Iedereen was blij en opgewonden. Zo leuk om te zien en prachtig dat het kon.’

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tevreden naar huis
Iedereen ging tevreden en moe met een superheldendiploma naar huis. Iedereen heeft wel iets gedaan wat ze superleuk vonden. Welp Willem-Jan vond het smokkelspel het mooist, Bever Pepijn het slapen in een tent met stapelbedden, Bever Lucas de heldentraining en waterscout Max de spooktocht. Over vijf jaar zeker weer!

Scouting Hubertus-Brandaan bedankt:
TOPdesk, Van Leeuwen Catering, Jeugdvakantieloket, Van Ravesteynfonds, LBC Businessclub, Bakkerij Van Maanen, Perlotex Lohman, Goedemiddag, Beguin Media Totaal, Grafisch Centrum Westvliet, ’t Proefhuys, Remia, FOIR, RLT Nederland, Brood- en banketbakkerij Frans de Groot, S-jeu Vorm en Functie, De Nieuwe Lijn, Fotostudio Anton van der Riet, Nomax Project & Partners, Van Geest schilder- en onderhoudsbedrijf, Sfeer Engineer, Bernard Guldenmundt Timmerwerken. En natuurlijk alle familieleden en vrienden die gedoneerd hebben via de crowdfundingsactie.

Zonder jullie was het niet gelukt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA