Wie van actie en spelletjes houdt, komt zaterdag 21 september zeker naar de Vlietdagen. Spiderman, Captain America, Batman maken er samen met Scouting Hubertus-Brandaan een superfeest van rond de Sluis en het Damplein.

Kom kanoën met Batman, ga op de Spiderman stormbaan, pak (veilige) pijl en boog bij Green Arrow of laat zien hoe handig je bent bij de bibberspiraal van de Hulk. Doe je het liever wat rustiger aan? Laat je dan schitterend schminken, versier een heerlijke cupcake of vis zo veel mogelijk supereendjes uit de tobbe. Met de gratis strippenkaart kun je wel tien leuke activiteiten doen en daarmee verdien je ook nog eens een ijskoude slush puppy.

Je vindt de spelletjes van Scouting Hubertus-Brandaan op het Damplein en rond de Sluis op zaterdag 21 september tussen 11 en 17 uur. De superhelden en Huubje de beer staan al op je te wachten om je een superleuke middag te bezorgen!