Elk jaar vliegen de oudste leden van een speltak over naar de volgende leeftijdsgroep. Dat noemen we overvliegen. Op 12 september gingen tientallen kinderen naar een nieuwe speltak. Spannend! En zeker omdat we tijdens een groots postenspel een vaccin bij elkaar probeerden te krijgen tegen corona. Dit onder leiding van een heuse professor.

Om de groep wat te verdelen waren er posten te doen bij De Vliethof en in Park Sijtwende. Bij ieder spel konden de groepjes milliliters op de vaccinatiekaart verzamelen. Natuurlijk ging ieder groepje voor een volle kaart. Bij terugkomst mochten de groepjes een injectiespuit vullen en op het virus leegspuiten. De spellen liepen uiteen van kanospel, tot steltlopen, tunnelvisie-voetbal en virusstratego. Een van de posten op de Vliethof was ingericht als studio. Hier werden professionele foto’s gemaakt van alle kinderen en stafleden voor de Jumbo-actie. De derde week van oktober start de spaaractie.

Dank aan het overvliegteam, onder leiding van Maaike en Leon, en het cateringteam, onder leiding van Marco. Het was een superleuke dag!

Bekijk hier de foto’s: https://foto-algemeen.hubertus-brandaan.nl/#collection/6c4aba04-eee4-4f6b-bf94-971eef49ea59