Oh nee! Willy Wonka’s lift is ontploft en alle onderdelen zijn weggevlogen! Je raad het al, het thema van dit jaar was Sjakie en de chocoladefabriek. Locatie: Amsterdam. De eettent was prachtig versierd (met dank aan Petra) en de staf verkleedde zich elke dag tot oempaloempa of een ander karakter uit de film.
Verder zijn er zoals elk jaar veel gave spellen gespeeld. Een bucketlist in het centrum van Amsterdam, vossenjacht in het Amsterdamse Bos, een primitieve overnachting, de oempalympische spelen en nog meer. Tussendoor werd er veel gezwommen en was er in de avond een kampvuur. Door onderdelen te vinden en de spellen te winnen konden de bakken punten verdienen. Met een flinke voorsprong won bak zwart uiteindelijk het kamp. Het was een geslaagd kamp!

Voor meer foto’s bekijk de Hubertus-Brandaan Facebookpagina.