Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom steunt Rabo Clubsupport lokale clubs. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Voetbalvereniging BSC’68, Scouting Hubertus-Brandaan en Voetbalvereniging SEV doen mee met Rabo Clubsupport en hebben uw stem nodig, want iedere stem is geld waard!

De genoemde drie verenigingen spelen een actieve rol voor de lokale maatschappij, zo beoordeelt ook de Rabobank. Daarom geven zij graag financiële steun. Klanten en leden vanaf 12 jaar bepalen welke verenigingen een bijdrage krijgen. Iedere stem is dus geld waard! Als coöperatie geeft Rabobank jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. De leden van de bank hebben inspraak op de verdeling van dat deel.

Gezonde buitenlucht

De lokale verenigingen organiseren graag leuke en sportieve activiteiten voor de jeugd. Ze maken plezier met elkaar, zijn in beweging en maken vrienden voor het leven. Kortom, een vereniging is een belangrijke schakel in het leven van veel kinderen en mensen. Vaak is van subsidie geen sprake, dus zoeken verenigingen andere mogelijkheden om leden een leuke, sportieve vrijetijdsbesteding te blijven bieden. BSC’68 uit Benthuizen spaart voor de activiteiten tijdens het Jeugdkamp Voetbal, Scouting Hubertus-Brandaan uit Voorburg voor een nieuwe zeilvlet omdat zij een nieuwe speltak de Woeste Vaart heeft en SEV uit Leidschendam spaart voor uitbreiding en begeleiding van de jeugdteams. Breng uw stemmen uit op deze verenigingen, zodat de jeugd lekker bezig kan blijven in de gezonde buitenlucht!

Stem op ons!

Dat kan in de stemperiode tussen maandag 4 en maandag 25 oktober 2021. Klanten en leden van de bank kunnen via de website of de app van de Rabobank vijf stemmen uitbrengen, waarbij u maximaal twee stemmen per club kunt uitbrengen. Uw stem maakt voor ons echt een groot verschil. Veel dank voor uw hulp!

Op de websites van de verenigingen staat meer informatie: www.bsc68.nl, www.hubertus-brandaan.nl en www.sev.nl.

Download de flyer: Doc Rabo Clubkas 2021 hr 160921