Steun lokale jeugdclubs met uw stem

Hubertus-Brandaan doet mee met Rabo ClubSupport. Dit doen wij samen met Voetbalvereniging BSC’68 en Voetbalvereniging SEV. We hebben daarbij jullie stem nodig, want die is geld waard! De drie jeugdverenigingen spelen een actieve rol voor de maatschappij, zo beoordeelt de Rabobank, die zij graag financieel ondersteunt. Rabobank stort een bedrag in de ‘ClubSupportpot’ en leden vanaf 12 jaar bepalen welke verenigingen een bijdrage krijgen én hoe hoog dat bedrag is. Iedere stem is dus geld waard!

Stemmen vanaf 4 september

Leden van de Rabobank kunnen vanaf maandag 4 september 2023 stemmen op hun favoriete vereniging. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging. Ben je nog geen lid van de Rabobank (en wel 18 jaar), vraag dan nu jouw lidmaatschap aan via www.rabo-clubsupport.nl/regio-den-haag/lid-worden. Stem via de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stemmen kan van 4 t/m 26 september 2023.

Geef met jullie stem de activiteiten voor de jeugd een impuls. Want iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Met de stijgende energielasten, zijn onze lokale clubs extra op zoek naar financiële en duurzame bronnen. Rabo Clubsupport steunt lokale clubs, maar wel op basis van jullie stemmen.

 Duurzaam de toekomst in

De lokale verenigingen organiseren graag leuke en sportieve activiteiten voor de jeugd. Ze maken plezier met elkaar, zijn in beweging en maken vrienden voor het leven. Kortom, een vereniging is een belangrijke schakel in het leven van veel kinderen en mensen. Vaak is van subsidie geen sprake, dus zoeken verenigingen andere mogelijkheden om leden een leuke, sportieve vrijetijdsbesteding te blijven bieden. Scouting Hubertus-Brandaan uit Voorburg spaart voor een bijdrage aan de zonnepanelen, omdat zij graag duurzaam de toekomst in gaan. SEV uit Leidschendam spaart voor voetbalclinics voor de eigen jeugd én jeugd uit de buurt en BSC’68 uit Benthuizen spaart voor de activiteiten tijdens het Jeugdkamp Voetbal. Het is een mooie manier om de jeugd in beweging te krijgen. Breng uw stemmen uit op deze verenigingen, zodat kinderen lekker bezig kunnen blijven in de gezonde buitenlucht!

Stem op ons!

Dat kan in de stemperiode tussen maandag 4 en dinsdag 26 september 2023. Leden van de bank kunnen via de website of de app van de Rabobank vijf stemmen uitbrengen, waarbij u maximaal twee stemmen per club kunt uitbrengen. Uw stem maakt voor ons echt een groot verschil. Veel dank voor uw hulp!