Groots was het lentefeest van Scouting Hubertus-Brandaan afgelopen weekend zeker! Heel veel kinderen uit Leidschendam-Voorburg en omstreken wisten de weg naar het feestelijk uitgedoste Oosteinde te vinden. Het was dit jaar extra bijzonder, omdat Hubertus-Brandaan 90 jaar bestaat.

Het begon al direct bij binnenkomst op het terrein met lasergamen. Ook leefden vele kinderen zich uit op de luchtkussens, in de kano’s en de radarbootjes. Originele spellen als de chocozoen challenge, verjaardagkaars werpen en de windturbine sloegen in als een bom. Het weer liet zich, zeker in deze dagen, van zijn beste kant zien. Bezoekers zaten lekker bij het altijd spannende Rad van Fortuin, waar jong en oud elkaar ontmoetten en genoten van een voorzichtig zonnetje.

Strippentaart

De kinderen deden hun best de strippentaart, een feestelijke variatie op de strippenkaart, helemaal vol te krijgen. De toegang en attracties waren gratis, dus dat maakte het kinderplezier helemaal compleet (evenals het plezier van de ouders). Ontmoeten, plezier en feest waren absoluut de kenmerken van dit festijn!

Dank aan sponsoren

Het Lentefeest is mede mogelijk gemaakt door al onze supervrijwilligers! Daarnaast deed een flink aantal bedrijven en organisaties een duit in het feestelijke zakje. Dit zijn de stichting Vlietwensen en de (lokale) bedrijven Alba Automotive Services, Beguin Media Totaal, Bernard Guldenmundt Timmer- en Onderhoudsbedrijf, Bott, Carshop Fortuin, Caruse Everts Groep, De Jong Diepvries, Frans de Groot, Hademax, ITS BV, Leus Specials BV, Montagebedrijf Robino, Motorhuis, Mr John Kip, Natureko biodisposables, Nolten schoenen, Nomax Project & Partners,Ok2press, Partner in Management (Edu-Metis), Plus supermarkten, Practical Media, Proefhuys, Projectinrichting Lavoir, Promosupport, RLT Nederland, Sligro, STAPFOODS catering, Studio Jeu Vorm en Functie, The Collections, THT Elektrotechniek Vlietland BV, TOPdesk, Van Geest Schilder- en Onderhoudsbedrijf, Van Tilburg Zuivel, Verhuurbedrijf Paul en Vroege Interieurbouw.

Uitslag Superloterij

De winnaars van de Superloterij zijn bekend. Kijk op https://hubertus-brandaan.nl/2024/06/12/uitslag-superloterij-lentefeest-2024/

Bekijk meer foto’s op:
https://www.dropbox.com/scl/fo/y3mehuvowb9e6rq2wyts2/AKQFdN_WentgwG20EJJvZ_E?rlkey=27etm1p91krs4bm1ee3rerw5v&st=7jcy5qcm&dl=0