Zo’n driehonderd kinderen, ouders, vrienden en buurtgenoten bezochten het lentefeest van Scouting Hubertus-Brandaan. Het weer werkte ook uitstekend mee, waardoor het een groot feest werd.

De klimtoren was druk bezet, evenals de snowboard simulator, maar ook bij ‘creatief in Tirol’ was het een drukte van belang. De Tirolerbollen en braadworsten smaakten uitstekend en het Rad van Tirol draaide menig rondje. Veel bezoekers gingen met leuke prijzen naar huis. Ook de Superloterij was een succes. Hierna vindt u de winnende nummers:

1 Landalbon: lot 124

2 Samsung Tablet: lot 113

3 Oma-fiets: lot 263

4 Bon NoltenSchoenen: lot 312

5 Senseo koffiezetapparaat: lot 220

6 Bon Il Pomodoro: lot 299

7 Bon Kunstuitleen: lot 260

Kinderen die willen komen kijken bij Hubertus-Brandaan zijn a.s. zaterdag van harte welkom. Kijk op onze website voor de programma’s per speltak. Elke week is er weer een nieuw avontuur!

We willen ook de sponsoren nog eens hartelijk danken voor hun bijdrage. Het gaat om LandalGreenParks, Intratuin, Nomax Project & Partners, Van Leeuwen Catering op maat, De Jong Diepvries, Vlietkinderen, Guldenmundt Timmerwerken, drogisterij De Vergulde Gaper, Studio S-jeu, Schilder- en Onderhoudsbedrijf van Geest, Nolten Schoenen, Rabobank en Beguin Media Totaal. Verder hebben winkeliers in het Oude Centrum leuke prijsjes voor het Rad van Tirol beschikbaar gesteld, onder andere Mooi Parfumerie, Crew Adventure Store, Patou en De Leeuw Bloemen.