Met luid tromgeroffel ging het jubileumjaar van Scouting Hubertus-Brandaan afgelopen zaterdag van start. In 2014 bestaan we namelijk 80 jaar. De officiële aftrap vond plaats in het bijzijn van wethouder Saskia Bruines van de gemeente Leidschendam-Voorburg, alle Scouts, leiding en bestuursleden. Ritmolanda van de Drumschool Voorburg zorgde voor de swingende omlijsting.

In 2014 hebben we het 80-jarig jubileum en zijn we tevens 25 jaar fusiegroep (Hubertus en Brandaan). Al met al een bijzonder jaar, dat we flink gaan vieren. Tijdens de Berentocht in februari begint het al met routes in thema. Dan volgt op zaterdag 10 mei een groots lentefeest, waarvoor we ook buurtbewoners van harte uitnodigen. Tijdens Pinksteren hebben we het jubileumweekend met de hele groep en in het najaar volgen een reünie en een activiteit voor alle vrijwilligers.

Kinderen die zin hebben om het jubileumjaar en de andere leuke activiteiten van Hubertus-Brandaan ook mee te maken, zijn van harte welkom om op zaterdag op ons clubgebouw de Vliethof te komen kijken. Kijk voor de actuele programma’s per leeftijdsgroep op www.hubertus-brandaan.nl of bel voor meer informatie naar Wiebo Hobma tel. 06 54 32 1 482 of Wouter Verbeek, tel 06 44 36 05 26.