Afgelopen zaterdag kleurde Leidsenhage groen en blauw met alle Welpen uit de regio die er een groot spel hadden. Het winkelgebied was het decor voor een spannend verhaal rond het circus.

Een flink aantal Welpen van Scoutinggroepen uit de omgeving nam deel; de Damherten, de Gorden groep, Hubertus-Brandaan ochtendwelpen, Hubertus-Brandaan middagwelpen, Jaguars jongens, Jaguars MeJa-horde, Livingstone-Mirjam, RMWG, SMHG Mowgli en de SMHG Shanti.

De circusdirecteur kwam om kwart voor één het podium op met het probleem dat hij nog geen naam had voor zijn circus. Hij wist toch maar niet hoe het circus moest heten, en of de kinderen hem daarbij konden helpen. Nu, dat wilden ze wel! De kinderen gingen op zoek naar de vossen, die overal in Leidsenhage tussen het winkelend publiek liepen. Bij de vossen waren aantekeningen en letters te verzamelen, waarmee de kinderen uiteindelijk namen voor het circus konden verzinnen. Daar kwamen natuurlijk leuke en vooral ook gekke namen uit. Met deze namen kon de circusdirecteur wel wat en volgde een feestelijke afsluiting van een spannende dag.