We hebben meegedaan aan de Rabobank ClubKasCampagne en daar een mooi bedrag mee opgehaald: 1.615 euro. We gaan dat geld inzetten voor nieuwe kano’s voor onze Waterscouts. De actie was erg succesvol, omdat we bijna het dubbele hebben ontvangen ten opzichte van vorig jaar. We bedanken de Rabobank en de mensen die op Hubertus-Brandaan stemden hiervoor hartelijk.

Vanuit de gedachte ‘samen sterk’ werkten we bij deze actie samen met voetbalverenigingen SEV en BSC’68. We behaalden met z’n drieën de tweede, derde en vierde plaats. Heel bijzonder natuurlijk en erg leuk voor alle verenigingen. Klik hier voor een indruk van de goed georganiseerde avond waarop de cheques werden uitgereikt.

Een uitgebreid foto-verslag zie je hier:
http://rabobank.mijnalbum.nl/Album-FGMQ4ELW?ra_width=755&ra_height=450&ra_toolbar=no&ra_locationbar=yes&ra_resize=no