In de aanloop naar Halloween hebben de bevers op 25 oktober al flink geoefend om een echt afschrikwekkende heks te zijn. Het plan was om een heuse heksensoep te brouwen. De Bevertjes suggereerde allerlei smerige ingredi├źnten, van spinnen tot snot, van blaadjes tot zelfs een heel huis. Uiteindelijk hebben we de zelf gesneden groenten (we hadden slechts 1 pleister nodig!) in een grote pan gedaan en flink geroerd. Na een tijdje borrelen en pruttelen hebben we de heerlijke soep opgelepeld.

Ook hebben we geoefend om op een bezem te vliegen. Klinkt je dit onwerkelijk in de oren? We hebben er zelfs foto’s van gemaakt. Kijk zelf maar op:
http://foto-bevers.hubertus-brandaan.nl/#!album-60

Het overschot aan soep is overigens ten goede gekomen aan de leden van de Wilde Vaart, die net arriveerde met de sleep vanaf de Kaag. Het vaarseizoen is voorbij en de boten moeten weer het water uit. Na enkele uren op een sleep zitten bleek een warm smakelijk soepje een heerlijk thuiskomen.