De Vlietdagen 2015 komen eraan en zullen in het weekend van 19 en 20 september plaatsvinden. In de afgelopen weken hebben de ondernemersfondsen van het historisch centrum Voorburg en Leidschendam-centrum, de Scouting en de Vlietzeilers druk overleg gevoerd om de organisatie van het evenement te bespreken.

Alle partijen willen zich gezamenlijk inzetten om de tiende editie van dit mooie evenement tot een succes te maken. De beide ondernemersfondsen verzorgen het programma in hun eigen gebied. En de watersport en scouting zullen wederom volop participeren in het programma van de Vlietdagen.

Patrick van Kuijen, Stichting Ondernemersfonds Historisch Voorburg: “We hebben op een positieve manier samen met onze collega’s van Leidschendam-Centrum, de Scouting, de Vlietzeilers en de gemeente de randvoorwaarden opgesteld om er een fantastisch weekend van te maken”.

Evelien Beguin van Scouting Hubertus-Brandaan vult aan: “We zijn al enthousiast bezig om allerlei leuke activiteiten te bedenken voor de komende Vlietdagen. We gaan er gezamenlijk een mooi feest van maken!”

Wethouder Frank Rozenberg (recreatie & toerisme) is blij met de inzet die wordt getoond om met gezamenlijke inzet de Vlietdagen te organiseren: “Tijdens de Vlietdagen is heel goed zichtbaar hoe bijzonder en gezellig onze gemeente aan de Vliet is. Dit dankzij de inspanning van beide Ondernemersfondsen, vele lokale verenigingen, vrijwilligers en sponsoren. Met elkaar kijken we nu al uit naar het derde weekend van september!”

De Vlietdagen trekken elk jaar tussen de 20 en 25 duizend bezoekers en laten deze genieten van alle activiteiten op en rondom de Vliet, in het historisch centrum van Voorburg en in Leidschendam-Centrum.