Direct na de zomervakantie is het tijd om de klokken weer gelijk te zetten en over de grenzen heen te kijken. Met frisse energie begint ondernemend Leidschendam-Voorburg tijdens de Vlietsteden Business Barbecue op 26 augustus aan de tweede helft van het jaar.

Deze populaire netwerkbijeenkomst wordt na een jaar van afwezigheid weer georganiseerd door MKB Leidschendam-Voorburg, Vlietsteden Ondernemers Club (VOC) en Leidschendamse Business Club (LBC). Zij doen dit deze keer samen met partners Sligro, Unibail Rodamco, Geelkerken Linskens Advocaten, Huawei, Wittebrug Autogroep en Het Krantje.

Het terras van Restaurant Gina in Winkelcentrum Leidsenhage is ook dit jaar weer de plaats van handeling. Het doel van de bijeenkomst is om ondernemers met elkaar in contact te brengen en de onderlinge contacten te versterken. Omdat ondernemen niet ophoudt bij de gemeentegrenzen, zijn ook ondernemers en relaties uit de randgemeenten uitgenodigd. Samen ondernemen en ondernemend zijn is het motto van de avond.

Dit wordt ook bekrachtigd door het goede doel waarvoor de organisatie zich dit jaar inzet: Scoutingvereniging Hubertus-Brandaan. De scouts proberen met een verrassende aanpak de ondernemers die avond voor zich te winnen. “Wij zien veel overeenkomsten tussen ondernemen en scouting en dit willen we graag tijdens deze barbecue demonstreren. Vanuit het motto ‘Samen houden we de vaart erin’ hebben we een aantal activiteiten bedacht”, vertelt de enthousiaste onderneemster en voorzitter van de scoutingvereniging, Evelien Beguin. “Bij Scouting draait alles om samenwerken, elkaar iets gunnen en het ontwikkelen van vaardigheden. Dezelfde skills die je als ondernemer nodig hebt om tot grote prestaties te komen. Tijdens de barbecue gaan wij de ondernemers tussen alle gesprekken en hapjes op een spectaculaire manier uitdagen.”

Zet alvast in uw agenda: 26 augustus van 17.30 tot 21.30 uur de Vlietsteden Business Barbecue.

Op de groepsfoto het organisatieteammet BBQ-partners 2015 (zonder Daniel Smit van Wittebrug).