Samen actief in de regio!

Drie lokale verenigingen werken samen aan de Rabobank ClubKasCampagne. Zij zijn alle maatschappelijk actief in de regio, zo meent de Rabobank, die dat graag financieel wil ondersteunen. Dan zijn echter wel stemmen nodig nog op deze drie verenigingen. Het gaat om voetbalvereniging SEV uit Leidschendam, Scouting Hubertus-Brandaan uit Voorburg en voetbalvereniging BSC’68 uit Benthuizen. De verenigingen roepen leden en inwoners op te stemmen op deze drie clubs. Iedere stem is geld waard!

In de tijd van teruglopende subsidies zoeken de clubs ludieke mogelijkheden om de jeugd en andere leden een leuke, sportieve vrijetijdsbesteding te blijven bieden. BSC’68 spaart voor de activiteiten van de jeugdafdeling, Hubertus-Brandaan voor een tent voor de Waterscouts en een buitenboordmotor voor hun begeleidingsboot en SEV voor een upgrade van de kantine in het clubgebouw.

Rabobank stort een bedrag in de ‘ClubKasCampagne pot’ en klanten en leden vanaf twaalf jaar bepalen welke verenigingen een bijdrage krijgen én hoe hoog dat bedrag is.

Klanten en leden van de bank ontvangen vlak voor de stemperiode, die van 30 september tot 25 oktober loopt, een e-mail met daarin een unieke persoonlijke code waarmee gestemd kan worden. Afhankelijk van het aantal stemmen, kan de waarde per stem oplopen tot maximaal € 5,00!

Op de websites van de verenigingen staat meer informatie: www.bsc68.nl, www.hubertus-brandaan.nl en www.sev.nl.