De regionale Scouting Kano-, Roei- en Wrikwedstrijden vonden plaats op een zonovergoten Vlietland. Vele Scoutinggroepen uit de regio deden begin oktober mee aan deze sportieve strijd op het Leidschendamse water.

Vlietland BV sponsort de wedstrijden en maakt daarmee sportief plezier mogelijk voor de jeugd. Bart Carpentier, directeur van Vlietland, en wedstrijdleider Jasper Beguin verrichten de officiële opening. De wedstrijden vonden plaats op het grote meer van Vlietland (www.vlietland.com). Op de onderdelen werd enthousiast geroeid, gewrikt en gekanood in verschillende leeftijdscategorieën. Op www.krw-wedstrijden.nl zijn alle uitslagen te vinden.

Klimavontuur

De Waterscouts hebben ook op verschillende hoogten geklommen op het fantastische Klimeiland op Vlietland. De Wilde Vaart vermaakte zich onder meer op de stormbaan. Kortom, een sportieve dag op en rond het water van Vlietland, georganiseerd door de Admiraliteit Delfland!