Honderden kinderen, ouders en buurtgenoten kwamen op zaterdag 16 april naar Scouting Hubertus-Brandaan. Het was een feest om alle kinderen bezig te zien en de volwassenen te zien genieten bij het Challenge Rad en van alle versnaperingen.

image

Met activiteiten als lasergamen, kano-challenges, een donker doolhof, een goochelaar en een mobiel laboratorium vermaakte de jeugd zich de hele middag. We mochten ook nog een cheque ontvangen van 2.500 euro van Lions Leidschendam Veur! Dat maakte het feest compleet! Het is geld voor de nieuwe sleper, waarmee de vereniging natuurlijk enorm blij is. Enkele gemeenteraadsleden en de wethouders Nadine Stemerdink en Frank Rozenberg maakte een hele korte stop bij Hubertus-Brandaan. Beelden zeggen echter meer dan duizend woorden. Dus kijk snel in het fotoverslag