Stem tussen 9 en 30 januari op Hubertus-Brandaan

Het ING Nederland Fonds geeft de vele organisaties die actief zijn en mensen vooruit helpen een steuntje in de rug. Wij hopen dat u dat ook doet! ING organiseert daarom de actie ‘Help Nederland vooruit’. De lokale ING jury’s hebben bepaald dat Scouting Hubertus-Brandaan mag deelnemen aan de stemronde. Hubertus-Brandaan helpt de jeugd vooruit tijdens alle wekelijkse in- en outdooractiviteiten. Om een bedrag voor de jeugd van Leidschendam-Voorburg te winnen, hebben we echter uw stem nodig! Van 9 tot en met 30 januari 2017 kunt u stemmen via www.helpnederlandvooruit.nl.
We sparen geld om weer een fantastisch Lentefeest te organiseren voor de leden, de kinderen en mensen uit de wijk. In 2017 zitten we alweer tien jaar op de Vliethof, reden om er een extra groot feest van te maken.
Klik hier voor de actieflyer.