Jong en oud konden bij Hubertus-Brandaan de dansvloer onveilig maken tijdens de jaarlijkse Scouting disco. Het thema was dit keer ‘Blauw-Wit’, de kleuren van de groep. Veel mensen hadden zich prachtig uitgedost. Elsa-jurk of Delfts Blauwe outfit aan en swingen maar!

De jongste leden en hun vriendjes konden zich laten schminken en werden vermaakt door het discoteam en een paar stafleden. De stafleden hadden speciaal voor de gelegenheid enkele actuele dansen ingestudeerd, waarmee bij iedereen de voetjes van de vloer gingen. Van Hupsakee tot Despacito, overal werd enthousiast op mee gesprongen.

 

Beste moves

Toen de jongere kinderen naar huis gingen, was het tijd voor de wat oudere jeugd om hun beste moves te laten zien. Nog later op de avond was het de beurt aan de loodsen en hun vrienden en de stafleden van de scoutinggroepen uit de buurt. De sfeer was prima en ontspannen, Scouting-like, ook dankzij het team bij de deur. Een gezellige avond waarbij iedereen zich weer eens goed heeft kunnen uitleven.