Wij doen mee met Rabobank ClubKasCampagne!

Scouting Hubertus-Brandaan doet weer mee met de Rabobank ClubKasCampagne. We sparen namelijk voor nieuwe kano’s! Let op uw mailbox als u lid of klant bent van de Rabobank. U ontvangt vóór de stemperiode (5-25 februari 2018) een persoonlijke code waarmee u kunt stemmen. Stem tussen maandag 5 en zondag 25 februari op onze vereniging! Alvast dank.

De Rabobank Regio Den Haag draagt verenigingen een warm hart toe. Wij hopen dat u dat ook doet! De Rabobank organiseert daarom deze Rabobank ClubKasCampagne! Omdat wij vinden dat je samen sterk bent, doen wij dat samen met twee andere verenigingen: Voetbalvereniging BSC’68 en Voetbalvereniging SEV.

Deze drie verenigingen spelen een actieve rol voor de lokale maatschappij, zo beoordeelt ook de Rabobank. Daarom geven zij graag financiële steun. Rabobank stort een bedrag in de ‘ClubKasCampagne pot’ en klanten en leden vanaf 12 jaar bepalen welke verenigingen een bijdrage krijgen én hoe hoog dat bedrag is. Iedere stem is dus geld waard!

Stem op ons! Dat kan in de stemperiode tussen maandag 5 februari en zondag 25 februari 2018. Klanten en leden van de bank ontvangen vlak voor de stemperiode een e-mail met daarin een unieke persoonlijke code waarmee gestemd kan worden. Uw emailadres moet dus wel bekend zijn bij uw bank. Heeft u geen code ontvangen? Neem dan contact op met het Rabobank Klant Contact Centrum via (070) 371 88 88. Afhankelijk van het aantal stemmen, kan de waarde van uw stem oplopen tot maximaal € 5,00!

Kijk op de Rabobank-campagnepagina voor meer info.