De Vliethof is omgetoverd tot strand! Compleet met strandstoelen, beach-bar, waterfietsen, luchtkussens en natuurlijk draait het beach-rad met mooie prijzen. Het wordt een geweldig feest aan het Oosteinde 144 in Voorburg bij Scouting Hubertus-Brandaan. We nodigen zaterdag 18 mei vanaf 14.00 uur leden, ouders, vrienden en buurtgenoten uit hierbij aanwezig te zijn. 

 Voor de jeugd is er van alles met een (gratis) strippenkaart te doen: beachvolleybal, bubbelvoetbal, surfsimulator, schelpen creatief, branding varen, schminkstudio  en diverse  luchtkussens. Ook is er een kindertheatervoorstelling van Deepdeep. Jong en oud kunnen genieten van de vele spellen op het land en op het water. Of aan de beach-bar een drankje drinken, met uitzicht op de Vliet.

Jubileumjaar

Het is een bijzondere editie van het lentefeest, want Hubertus-Brandaan bestaat 85 jaar.
Mede dankzij alle sponsors kunnen we er een mooi feest van maken voor de jeugd. Omdat het lentefeest gratis toegankelijk is, kunnen alle kinderen meedoen. De jubileumfestiviteiten gaan nog even door met het Jubileumkamp voor leden in juni. We bedanken in het bijzonder Van Leeuwen Catering, TOPdesk, Nolten Schoenen, Sfeer Engineer, S-jeu Vorm & Functie, Schilder- en Onderhoudsbedrijf Van Geest, Foir, Aannemingsbedrijf Granneman, Bedrijfs- en Kantineservice De Rooij, Guldenmundt Timmer- en Onderhoudswerkzaamheden,  SPA, FrieslandCampina, Remia, ’t Proefhuys, Bakker Van Maanen, Remia, ITS IT Services, Plus supermarkt, Nomax Project & Partners en Beguin Media Totaal.

Bekijk hier de aankondigingsposter van het Lentefeest.