Scouting Hubertus-Brandaan biedt haar leden graag uitdagende activiteiten, vaak op en rond het water. Belangrijk onderdeel is teamwork, je persoonlijk ontwikkelen en iets doen voor een ander. Afgelopen zaterdag stroopten de Waterscouts de mouwen op en hebben zij een zwerfvuilactie in de buurt gedaan. Want een schone wijk, dat vindt toch iedereen fijn?

We konden grijpers lenen van de gemeente Leidschendam-Voorburg en Vicky van der Krogt, die zich ook inspant voor het Weidegebied rondom de Drie Molens, leverde de handschoenen, hesjes en dergelijke. Waar het eerst even wennen was voor de kinderen, vonden zij het eenmaal bezig eigenlijk hartstikke leuk. De complimenten die wij uit de buurt ontvingen, droegen daar natuurlijk aan bij.

Op het programma stonden verder enkele leuke buitenspellen, terwijl een andere groep Waterscouts zich uitleefde bij Trixs indoor trampolinepark, waar zij ook beachvolleybal deden. Kortom, Hubertus-Brandaan is telkens weer iets heel anders beleven!