Verenigingen en clubs zijn belangrijk, vindt de Rabobank. Daarom investeert de Rabobank met Rabo ClubSupport een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen. Scouting Hubertus-Brandaan doet mee, want nu we steeds meer leden krijgen, hebben we nieuwe tenten nodig. Help ons met uw stem! Stem vanaf 5 oktober op ons en onze partners, want iedere stem is geld waard!

We werken weer samen met de voetbalclubs SEV uit Leidschendam en BSC’68 uit Benthuizen, want coöperatie werkt, net zoals bij de bank! Hubertus-Brandaan zet het geld in voor nieuwe tenten. Een belangrijk onderdeel van scouting is kamperen. Tijdens leuke weekends en zomerkampen maken we graag gebruik van onze tenten. Omdat onze vereniging de laatste jaren flink is gegroeid en we iedereen willen verzekeren van een droge slaapplaats, hebben we nieuwe tenten nodig. We zijn daarom erg blij met uw stem!

Stemmen via app of website
Dat kan in de stemperiode tussen maandag 5 en zondag 25 oktober 2020. Klanten en leden van de bank kunnen via de website of de app van de Rabobank vijf stemmen uitbrengen, waarbij u maximaal twee stemmen per club kunt uitbrengen. Stemmen kan – in tegenstelling tot eerdere jaren – zonder stemcode. Uw stem maakt voor ons echt een groot verschil. Veel dank voor uw hulp!

Leden kunnen stemmen
Leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank (en wel 18 jaar), vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen via www.rabo-clubsupport.nl/regio-den-haag/lid-worden.

De echte winst van een club
Jaarlijks vindt Rabo ClubSupport plaats. Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Bekijk de flyer.