De bewoners van WZH Vliethof kregen een speciaal bezoek. De Bevers van scouting Hubertus-Brandaan brachten prachtige paastakken met wat lekkers. Voor jong en oud was het een leuke ochtend.

De kinderen van de jongste speltak van scouting Hubertus-Brandaan (4-6/7 jaar) hadden erg hun best gedaan om de paastakken zo mooi mogelijk te versieren. Om de bewoners van WHZ Vliethof nog eens extra te verwennen, bonden ze ook een zakje paaslekkers aan de takken.

Met de boot op bezoek

Kapitein Niels bracht de Bevers met de sleper van de groep, de Luctor, naar de haven van Voorburg. Een heel avontuur! In WZH Vliethof werden eerst alle handjes schoongemaakt en toen was het tijd om op de binnenplaats de bewoners te ontmoeten. De kinderen lieten horen hoe mooi ze het Beverlied konden zingen en deden een spelletje Jan Huigen in de ton. Achter de ramen keken de bewoners die binnen zaten mee. Daarna nam een aantal bewoners de paastakken voor de verschillende afdelingen in ontvangst. Daar waren ze superblij mee. Na een laatste keer zwaaien vertrokken de kinderen weer met de boot. Vrolijk Pasen allemaal!

Leuk weetje is dat het gebouw van Scouting Hubertus-Brandaan al Vliethof heette toen de nieuwbouw voor de oudere bewoners van Voorburg er kwam. Dit biedt nog een extra verbintenis.

Alle foto’s van het bezoek zijn te vinden op: https://foto-bevers.hubertus-brandaan.nl/#collection/a13f7c10-72b5-4d17-a918-59934792bba7