De eerste week van de zomervakantie is traditiegetrouw de week dat alle speltakken van Hubertus-Brandaan op zomerkamp gaan. Een hele week vol avontuur, gezelligheid, spel en heel veel meer. De kampen zijn altijd in een thema en in dit thema beleven zijn allerlei avonturen. De aankleding wordt verzorgd door de creatieve stafleden die vaak al maanden van tevoren beginnen te brainstormen, knutselen en uitvoeren. Ook themakleding hoort hier natuurlijk bij. Dit jaar worden wij hierin ondersteund door webshop www.feestkleding365.nl. Waar we natuurlijk erg blij mee zijn.

De week weg zorgt altijd voor een hele volksverhuizing. Er wordt namelijk overnacht in een clubgebouw of kampeerterrein van een andere scouting. Logischerwijs moet er natuurlijk aardig wat worden meegenomen. Tenten, tafels, banken, speelmateriaal, kookspullen en noem maar op. In totaal gaan er ruim 120 kinderen en 40 leiding op pad en iedereen heeft natuurlijk ook persoonlijke bagage bij zich. Kortom een goede planning is noodzakelijk.

Na de kampen zal er op deze pagina een overzicht van de foto’s te vinden zijn. Ook wordt er regelmatig een update geplaatst op onze social mediakanalen (Facebook en Instagram). Daarin laten we zien wat de kinderen beleven en geeft een goede sfeerimpressie.