In de laatste week van de zomervakantie is er een gaaf nieuw evenement: een meerdaagse estafette suptocht van Leiden naar Delft. Je kunt ook meedoen!
Ervaren instructeurs van Scouting Hubertus-Brandaan en de SUPBinckies begeleiden de tocht.

Een aantal partijen heeft de handen ineengeslagen om samen de Vliet Clean (s)up te organiseren. Dit is een meerdaagse estafette suptocht van Leiden naar Delft. Onderweg ruimen de deelnemers zwerfafval uit de Vliet op. De ambitie is om met jongeren een beweging op gang te brengen om het microplastic probleem bij de bron aan te pakken. En dat terwijl je lekker aan het suppen bent.

Doe mee met de Vliet Clean (s)up!

Jeugd en jongeren vanaf ongeveer tien jaar (met zwemdiploma) kunnen zich inschrijven. Lijkt het je leuk om deel te nemen? Vul dan het google formulier in.
Meer informatie volgt na inschrijving, uiteraard voorafgaand aan de activiteit.

De suptocht vindt plaats in etappes. Per etappe kunnen ongeveer 15 tot 20 deelnemers meedoen. De 1e etappe is van Leiden naar Vlietland, de 2e etappe van Vlietland naar het clubgebouw van Scouting Hubertus-Brandaan in Voorburg (naast RandstadRailstation Leidschendam-Voorburg aan de Vliet) en de 3e etappe van dit clubgebouw naar de Binckhorst in Den Haag. Onderweg kunnen de deelnemers afwisselen en indien nodig even uitrusten in een van de begeleidende boten. Deelname is gratis.

In het kort

1e etappe       dinsdag 24 augustus              starttijd 09.30 uur     aankomst +/- 13.00 uur
2e etappe       woensdag 25 augustus          starttijd 09.30 uur     aankomst +/- 13.30 uur
3e etappe       donderdag 26 augustus        starttijd 09.30 uur     aankomst +/- 13.30 uur

Kijk op www.hubertus-brandaan.nl voor meer informatie over Scouting Hubertus-Brandaan.
Kijk op surfpoel.nl/sup/ voor meer informatie over de SUPBinckies.