Dit jaar zijn de Vlietdagen op zaterdag 25 en zondag 26 september, tegelijk met landelijke Burendag. Het is wel veel kleinschaliger dan andere jaren, maar dat mag de pret niet drukken. Op zaterdag 25 september heeft Hubertus-Brandaan een leuk programma voor kinderen samengesteld:

Alle kinderen krijgen een Buurman & Buurman klussenkaart waarmee ze spellen kunnen doen. Natuurlijk zijn Buurman en Buurman er ook! Spelen als spijkerplankje maken, Buurman-tikkertje, Buurman-kluskist versieren, Buurman-parcours, Buurman knikkerbaan, junior Kop van Jut.

De beste klussenkaart verdient natuurlijk een prijsje! Onze Bevers, Ochtendwelpen en Middagwelpen doen mee en een (beperkt) aantal buurkinderen kan meedoen. Als kinderen willen meedoen (en geen lid zijn van Hubertus-Brandaan), graag even vóór 22 september aanmelden via info@hubertus-brandaan.nl

Zie ook de website van de Vlietdagen: https://www.vlietdagen.nl/programma/2021-scouting-hubertus-brandaan